O namaSTIFORP International pokriva sve zemlje bivše Jugoslavije, što znaći da svi zainteresovani iz ovih zemalja mogu da se registruju kod nas. Takođe, zainteresovani mogu biti iz USA, Kanade, Evropske Unije, Azije i Australije, bez obzira da li su državljani tih zemalja ili ne!

Kao što možete da vidite, mi smo ozbiljna i energična kompanija. Želja nam je da ovo prepoznate kao veliku šansu za Vašim poslovnim uspehom, i da Vas uskoro vidimo kao deo našeg tima.

Za razliku od mnogih drugih direktora u čijoj kompaniji radite koji ne žele da se izlažu javnosti, mi našeg direktora znamo! Upoznajte gospodina koji je osnovao stiforp komaniju, Naudera Khazana i njegovu porodicu.
Radi se o čoveku koji se već više od 21 godine aktivno bavi mrežnim marketingom, i jedan je od onih pravih i istinskih networking milionera. Ima suprugu Melissu i petero decePre 3 godine je osnovao svoju prvu mrežnu kompaniju, pod nazivom Alive Max, koja i danas vrlo uspešno radiStiforp je najnoviji samostalni projekat Nauder Khazana, koji je startovao pre samo nekoliko meseci. Inače, dobro je znati da se oko imena Nauder Khazana stvorila jedna odlična atmosfera jer ga prati dobar glas zbog njegovog poštenog i korektnog pristupa.

Takođe ga mnogi smatraju vrhunskim stručnjakom za mrežne i Matrix sisteme, što dokazuje svojim velikim iskustvom i stečenim vrhunskim znanjem.


Evo šta o Stiforpu i njegovoj misiji kaže sam Nauder Khazan:

 “ Industrija mrežnog marketinga je u stalnoj promeni. Način na koji se ovaj posao radio pre 20, 10 ili samo 5 godina, danas više ne daje zadovoljavajuće rezultate. Mnoge kompanije imaju odlične proizvode, bogate naknadne planove i odlično vodstvo. Na žalost, mnogi ne pružaju svojim saradnicima najnovije marketinške alate  i obuku koji su im potrebni za postizanje uspeha u današnjem tržišnom okruženju koje se stalno menja. Nama u Stiforpu je glavna misija omogućiti svim kućnim trgovcima, bez obzira koju kompaniju oni zastupali, povećanje njihovog potencijala zarada, pružajući im najnovije dokazane tehnologije, alate i obuku! Jednom rečju, pružiti im SVE što im je potrebno kako bi u ovoj industriji bili ispred svih drugih, i to za jednu cenu koju svako može priuštiti. Naš cilj je i omogućiti svim našim članovima jedan fantastičan program nagrađivanja, koji će im pružiti ekstra zaradu, a sve u cilju širenja dobre vesti koje Stiforp nudi velikom tržištu, koje broji više od 300 miliona ljudi koji su uključeni u ovu industriju!


Predregistrujte se besplatno na link ispod,

http://Janus.STIFORPTour.com